Apple introducerar iPhone 11 Pro

0
208

Under tisdagskvällen var det dags för Apples populära keynote där man presenterar sina kommande produkter och uppdateringar. Den här gången var det dags för bl.a. en ny telefon som man kallar för iPhone 11 Pro.

Många har väntat spänt på hur den nya iPhonen skulle komma att se ut och vilka nyheter Apple skulle inkludera. Vi har den senaste tiden nåtts av en del rykten som till stor del visade sig stämma.

Den nya iPhone 11 Pro får inte mindre än tre kameror på baksidan. Den första kameran är en telefotokamera med 2x optisk zoom, den andra är en vidvinkelkamera med 26 mm brännvid och bildstabilisering, den tredje är en ultra wide kamera med 120 graders synfält.

Väl inne i kameraläget på telefonen kan du snabbt byta mellan de olika kamerorna genom en touch i botten på skärmen.

Nya färger och förlängd batteritid

Man släpper även nya iPhone 11 Pro i lite nya färger. Den som främst fångade ens uppmärksamhet var ”Midnight Green” som du kan se på bilden nedan.

Enligt Apple skall den nya telefonen även ha mellan 4-5 timmars bättre batteritid än vad en iPhone X har. En rejäl förbättring med andra ord men räkna med att även oberoende testare kommer att ta en titt på detta efter att det lagt vantarna på en telefon.

Skärmen på iPhone 11 Pro är 5,8 tum stor och iPhone 11 Pro Max är 6,5 tum. Priset för en iPhone 11 Pro landar på 12 995 kr och en iPhone 11 Pro Max 14 295 kr.

iPhone 11 Pro Midnight Green

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här