Nu är Sociala Medie-appen Threads live i Sverige

Appen Threads på telefon
Bild: Julio Lopez / Unsplash.

Metas Twitter/X-dödare “Threads” finns nu live i Sverige och EU. Efter att under sex månader sedan lanseringen ha varit blockerat i EU är appen nu alltså live.

Appen påminner om Twitter/X och är Metas satsning på ett mer textbaserat sociala medie. Men precis som för X så kan man så klart ladda upp medier i form av bild, video eller ljud.

För dig som redan har ett Instagram-konto så kommer man enklast igång med Threads genom att logga in med detta. På så sätt kan du enkelt följa personer du redan har på din följarlista på Instagram. Men för dig som inte har ett Instagram-konto eller vill vara lite mer anonym så kan man även skapa ett konto med en valfri emailadress.

Integrationen mellan Threads och Instagram är smidig och enkel ifall man vill reposta sina Instagram-bilder på Threads. Meta har även sagt att man kommer att skapa täta kopplingar med andra sociala medier för smidigare postning mellan plattformar.

Efter lanseringen sprang Threads snabbt upp som den mest nedladdade appen i butikerna.

Här laddar du ned Threads för iPhone: https://apps.apple.com/us/app/threads-an-instagram-app/id6446901002
Här laddar nu ned Threads för Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.barcelona&hl=en_US&pli=1

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Previous Post
Bing Sökmotor

Samsung fortsätter med Google som standardsökmotor

Related Posts