Så ser nya OnePlus 7T ut

Oneplus

Den nya telefonen från OnePlus är här! Man kallar den för OnePlus 7T och det är den första telefonen som kommer att drivas med Android 10 som operativsystem rapporterar Tekniknytt.se.

Likheterna är stora med systermodellen OnePlus 7 Pro och uppdateringarna är inte så många men det är ungefär vad vi är vana vid att se från OnePlus. En av skillnaderna är att skärmen inte är rundad i kanterna på 7T utan här är skärmen helt platt ut i kanterna.

På baksidan hittar vi ett kamerahus med tre olika kameror centrerade i mitten av telefonen. Man har sedan tidigare uppdaterat sin mjukvara i kamerorna för att öka kvaliteten inom ett område man ligger strax bakom många konkurrenter.

OnePlus 7T kör processorn Qualcomm Snapdragon 855 Plus och snabbheten är det som sticker ut i telefonen. OnePlus har ett helt team dedikerat enbart till snabbheten och känslan i telefonen vilket märks.

Uppdateringsfrekvensen på skärmen har även höjts och OnePlus 7T kommer med en 90 hz skärm. Något som märks när man swipar runt i telefonen och använder den. När man väl har vant sig vid 90 hz kan det vara ovant att gå tillbaka till “långsamma” 60 hz.

Nedan hittar du techprofilen MKBHD som gjort en review på telefonen:

 

OnePlus 7T Blå
OnePlus 7T Grå
Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Previous Post
iphones

Apple introducerar iPhone 11 Pro

Next Post
Apple kablar

Nu finns det en USB-C kabel i Apple Store